Tisak balona

Baloni s tiskom su karakterističan i nezaboravan način komunikacije. Naši baloni su poznati po svojoj kvaliteti, a usluga tiska po snazi i svojstvenosti dizajna. Možemo tiskati bilo koji logo od jednobojnog do višebojnog tiska na pet strana. S mogućnošću tiska na gumene (latex) i folija balone sigurni smo da možemo udovoljiti zahtjevima svih naših klijenata, od najvećih tvrtki koje planiraju promociju novih proizvoda, do obiteljskih zabava i vjenčanja. Tiskani baloni odgovaraju svim događajima, većim (otvorenja, karnevali, razne priredbe …) ili manjim (krštenja, rođenja, rođendani, djevojačke i momačke večeri, svadbe …), a kvaliteta našeg otiska osigurava da će svaki vaš event biti zapamćen. Naše osoblje je odlučno da vam pomogne odabrati najbolji način da postignete željeni efekt. Gumene (latex) balone u pastel i metalik kvaliteti imamo mogućnost tiskati od malih balona A50 (12 cm) preko standardnih G90 (26 cm), G120 (32 cm) pa sve do velikih G150 (48 cm), G220 (80 cm) i G300 (100 cm). Možemo tiskati na 1 strani balona, 2 strane, “top” tisak i “all-around” tisak. Kakvi god bili vaši zahtjevi, vjerujemo da možemo proizvesti potiskane balone koji će biti točno ono što ste zamislili.

Veličine balona

U ponudi imamo balone od 12 cm do 100 cm promjera koji su pogodni za reklamni tisak. Baloni sa Vašim logom služe za razne promotivne akcije kao materijal za podjelu, a vrlo često i kao dekorativni element. Za promotivnu podjelu balona standardno se koriste  G90 i G120 baloni. Baloni A50 (12 cm), G90 (26 cm) i G120 (32 cm) sa top tiskom lijepo se uklapaju i u balonske girlande, dok su G150 (45 cm), G220 (75 cm) i G300 (100 cm) savršeni za puhanje helijem jer svojom veličinom privlače posebnu pažnju na Vaš event. Najpopularniji balonski efekt su balonske eksplozije za koje se koristi balon G300 punjen balonima A50 na kojima može biti i Vaš logo.

Tisak po narudžbi

Promotivni baloni novi su i najprivlačniji oblik reklame. Tisak na balone možemo izvoditi u jednoj, dvije ili više boja zavisno od količine i izgleda loga. Osim klasičnog tiska, po posebnoj narudžbi, na balone možemo aplicirati i razne fotografije.   Jednobojni tisak   Višebojni tisak   Jednobojni foto tisak  

Pozicija tiska

Jedna strana   Dvije strane   Četiri strane   Vrh